קיזוז שעות מחלה- דיני עבודה

  • שעות מחלה
    חנה | 22/07/2009 19:29

    האם קיזוז שעות מחלה מאושרות רק לצורך השלמת יום העבודה? ביום בו נשארתי שעות נוספות לא החשיבו את האישור מהרופא (נעדרתי כשעה באמצע היום)...האבסורד הוא שאם הייתי יוצאת "בזמן" כן היו מתחשבים באישור. האם זה חוקי?

    • קיזוז שעות מחלה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 23/07/2009 12:23

      אין כל הבדל, יש לקזז את השעות עליהם יש אישור בכל מקרה.

    • שעות מחלה
      חנה | 23/07/2009 17:16

      ודאי שיש הבדל. אם היו מחשבים את המחלה הייתי מקבלת שעה נוספת ששווייה 125% וככלל היה עדיף לקזז שעה מימי המחלה שהם רבים... השאלה היא עקרונית, האם יכולים לא להתחשב באישור רפואי כשנשארים לעבוד שעות נוספות.