השאלה היא באילו אמצעים אתה נוקט כדי לשכנע אותו

  • הדחת עד
    אבי | 22/07/2009 17:54

    שלום רב, ברצוני לדעת, אם אני משכנע אדם שלא לתבוע אותי במסגרת דיון בבית הדין לעבודה, האם הדבר יחשב להדחת עד/הטרדת עד/שיבוש הליכי משפט?

    • השאלה היא באילו אמצעים אתה נוקט כדי לשכנע אותו
      עו"ד רענן קריב | 22/07/2009 18:00

      או "לשכנע" אותו...

      • הדחת עד.
        אבי | 22/07/2009 18:13

        כלומר אם אינני "משכנע" אותו אלא פונה אליו בדרכי נועם בלבד, לא אמורה להיות לי בעיה?כלומר לא יאשימו אותי בשיבוש הליכים(ידוע לי שבמשפט פלילי הדבר נחשב לשיבוש הליכים) אני מתכונן לשוחח איתו בלבד. אם אני מבטיח לו תמורה כספית כלשהיא, זה יחשב ל"שכנוע"?

        • לא רציני
          עו"ד רענן קריב | 22/07/2009 18:25

          האמת היא שמאד לא יהיה רציני לייעץ לך במסגרת זו. צריך לדעת במה מדובר, מי העובד, מי העביד, מה הנסיבות. מה פירוש "שכנוע". מהי אותה "תמורה כספית". הרי בסופו של דבר משפטים נמנעי או מסתיימים בתשלום כספי מוסכם. יש קו דק העובד בין תשלום מוסכם המביא לסיום סכסוך לבין פעולה פסולה. לכן מומלץך לפנות לייעוץ משפטי. אתה יכול לעשות שימוש באופציית הייעוץ האישי שבפורום.