מורכב מדי לפורום

  • פיטורין של עובד
    אביחי | 14/07/2009 14:16

    1. פוטרתי וקבלתי הודעה מוקדמת של שבועיים(תאריך פיטורין 8-7-09)- היום ה-13 לחודש וטרם קבלתי מכתב פיטורין 2. בגלל שינוי שם חברה לא הוסדרו ענייני קרן הפנסיה שלי ולא בוצעה העברת בעלות ומילוי טפסים רלוונטים על מנת להמשיך את הפוליסה יתכן והחברה בצעה הפקדת כספים אך בגלל שלא בוצעו הליכים אלו לא הופקד לי שום סכום בפוליסה רקע: אני עובד בחברה משנת 2005 בשנת 2008(1/5/08) נרכשה על ידי בעלים חיצוני בשנת 2009(1/1/09) נרכשה על ידי בעלים חיצוני נוסף עד היום לא הוחתמתי על מסמך השומר על זכויות עובד לאורך השנים עקב תפקוד לקוי של הנהלת חשובנות נפגעו כספי הפיצויים שלי ולכן בעת קניית החברה בפעם השנייה קבלתי את הפיצויים וחתמתי על מסמך המעיד שאין לי שום טענות או תלונות נגד החברה עד לתאריך 1/1/09, אחרת לא הייתי מקבל את הפיצויים. לא הוחתמתי בחוזה עבודה כלשהו והייתי משתכר בשכר גלובלי ללא כל התחשבות בשעות העבודה שלי(מה שהמעסיק קרא חוזה אמון) דרשתי מס' פעמים לחתום על חוזה אך טרם נעניתי. במידה והפיטורין שלי נכנסו לתוקף ביולי האם אני זכאי למשכורת מלאה או חלק יחסי ממנה הייתי שמח לקבל עצה בנושא או גורם שאוכל לפנות. אציין כי גם בהיותי עובד בחברה הצוות הניהולי הבכיר לקוי וישנם ליקויים רבים שגורמים לקשיים והתנהלות מול העובדים בדרג נמוך יותר

    • מורכב מדי לפורום
      עו"ד רענן קריב | 14/07/2009 15:49

      וגם אין שאלה ממוקדת. הצגת מערך מורכב של נסיבות,חלקן בעייתיות, ולא שאלת שאלה. רצוי לפנות ליעוץ. אתה יכול לעשות שימוש באופציית הייעוץ האישי.