חופשה

  • נופש חברה
    ענת | 14/07/2009 01:59

    שלום. אם הבוס מנע ממני מלהגיע לנופש חברה, האם עליו לשלם לי במקום? הוא הכריח אותי לצאת לחופשה בתקופה זו. אני הסכמתי מחוסר ברירה. תודה.

    • חופשה
      עו"ד רענן קריב | 14/07/2009 10:03

      לא ציינת מה מה המקור ליציאה לנופש. אם יש חוזה אישי או הסכם קיבוצי שבו התחייבות להוצאת העובדים לנופש - זו הפרת הסכם. אם לא - מותר להוציא לחופשה במקום. אם הסיבה מפלה או פסולה - את יכולה לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק.

      • נופש חברה
        ענת | 14/07/2009 12:48

        היציאה לנופש היא הטבה שהבוס נתן לעובדים. כחודש לפני הנופש הבוס הוציא אותי לחופשה מאולצת (היה בנינו הסכם מוקדם שאצא לחופש, אבל בשלב מאוחר יותר, אחרי הנופש).לא יודעת אם זה רלוונטי, אבל ידוע לי במקרה שבחורה שפוטרה בשלב מאוחר יותר כן השתתפה בנופש.לא מצויין לי בחוזה שום דבר על נופש.

        • לא בהכרח
          עו"ד רענן קריב | 14/07/2009 15:34

          ייתכן שיש צורך בעוד פרטים. קשה לקבוע על פי הנתונים, אם כי נראה שלא. אולי רצוי לפנות לייעוץ פרטני יותר.