ראי תשובתי מעמוד זה, תחת הכותרת "שינוי בסיס השכר"

  • תיקון חוק השכר
    רמה | 08/07/2009 12:10

    בתלוש האחרון החברה פיצלה את שכרי לשכר בסיס+שעות גלובליות וזאת כדי שלא תהיה לי הילה לתבוע אותם על שעות נוספות. אבל שכר שעה ויומי נפגע כי הבסיס נמוך, האם תהיה פגיעה עתידית בתגבולים לביטוח מנהלים ? אם חלילה קורה לי משהוא האם ביטוח לאומי ישלם שכרי על פי בסיס +גלובלי ?

    • ראי תשובתי מעמוד זה, תחת הכותרת "שינוי בסיס השכר"  לת
      עו"ד רענן קריב | 08/07/2009 12:20

      • ,תודה רענן , אבל בכול זאת משהוא לא ברור
        רמה | 08/07/2009 12:42

        אתה קובע בתשובתך ש" ביטול ש"נ גלבליות יהיה הרעה מוחשית בתנאי העבודה" בדיוק ההפך קרה ! פיצלו את שכרי שעל פיו נקבע השכר וההפרשות הסוציאליות ומכאן - שכר השעה שלי התכווץ כמו שכר היומי!!! מה יקרה עם פיצויי פיטורן כיצד יחושבו ? רק בסיס או גם ש"נ גלובליות ?? כיצד אפשר להבטיח את זכויותי ?

        • מסמך בכתב
          עו"ד רענן קריב | 08/07/2009 12:46

          מומלץ מאד לעגן במסמך בכתב שהשינוי לא יפגע לא בהפרשות סוציאליות ולא בפיצויי פיטורים. לגבי ביטוח לאומי פני לפורום ביטוח לאומי