לצערי, שאלתך אינה מתאימה לפורום. אתה זקוק לעזרה מקצועית של עו"ד.

  • בעניין דמי אבטלה
    ל.ר. | 06/07/2009 11:13

    מה עושים במצב הבא: התשחררתי מצהל - שירות מלא ב- 21/12/2005 ניצלתי את 70 ימי האבטלה עד אפריל 2006. התקבלתי למקום עבודה ב05/2006 עבדתי מעל כשנה. מעביד פיטר אותי כביכול ב- 21/6/2007 תוך שהוא אילץ אותי להשקיע בנושא העבודה לעיתים מעל 20 שעות ביום. לקחתי ייעוץ משפטי בעל פה עם עו"ד ****** מרחובות שיחה שלקחה לי על השיחה 140 שח. הקלטתי את השיחה - 15 דקות. היא המליצה בזמנו (ספטמבר-אוקטובר 2007) לפנות לרואת חשבון. עשיתי כדבריה תוך שאני מעניק לרואת חשבון את כל מסמכי המקור שלי. נעלמו לי פרטי הרואת חשבון ורק לאחר כשנה מצאתי אותם וביקשתי את המסמכים חזרה. רואת החשבון מתכחשת לכך שכלל נתתי לה מקור (הקלטתי את השיחה ביננו) ואף מסרה שבדרישתי אני מטריד אותה. פניתי למעביד, המעביד מסרב להעניק לי תלושי שכר. הייתי בטוח שהמסמכים נכחדו עם המחשב שהתקלקל אך מצאתי אתמול העתקים במחשב נוסף של כל תלושי השכר וכל דוחות השעות של המעביד. שוב זה לא מקור. השאלה אם זה כביל? בתאריך 30/8/2007 התקבלתי למקום עבודה חדש. בתאריך 31/8/2007 עברתי טראומה רצינית ביותר. בתאריך 10/9/2007 פיטרו אותי ממקום העבודה החדש כי לא תקשרתי מפחד מבני אדם. מאז עבדתי סך תקופה שלא עומדת בדרישת הביטוח הלאומי לקבלת דמי אבטלה. אני מבקש דמי אבטלה על אוקטובר 2008 וממרץ 2009 עד יוני 2009 אני חותם בלשכת התעסוקה אך אין עבודה. הבנתי שיש להמציא 24 חודשים אחרונית. אני מעוניין לתבוע גם את המעביד שעבדתי אצלו מ- 05/2006 עד 21/06/2007 - אני חושב שהוא היה המעסיק שלי עד היום בו אספתי את מכתב הפיטורין המקורי קרי סוף אוגוסט 2007. אודה עזרתכם. אין לי כמעט כסף לא אוכל להשקיע כספית בנושא ואני צריך גם תצהיר על הכנסותי להוכיח שבאמת אני במצוקה. תודה רבה על הכל.

    • לצערי, שאלתך אינה מתאימה לפורום. אתה זקוק לעזרה מקצועית של עו"ד.  לת
      עו"ד בן נתן שי | 06/07/2009 14:37

      • הפנו אותי אליכם!
        ל.ר. | 06/07/2009 15:56

        מה לעשות?