חודשי הסתגלות- דיני עבודה

  • חודשי הסתגלות
    פנינית | 28/06/2009 14:17

    בשנת 2000 פרשתי לפנסיה מוקדמת (22.5%).(פנסיה תקציבית) וקבלתי 3 חודשי הסתגלות בנוסף. בשנת 2003 נתבקשתי ע"י מעביד לשוב לעבודה. שבתי אך שונה בינתיים החוק והמסלול היה של פנסיה צוברת. בשנת 2007 חליתי בסרטן המעי הגס, ולאחר שנה בבית שבתי לעבודה.ספט' 2008 - מאי 2009. ובמאי 2009 פרשתי עקב אבדן כושר עבודה ואי יכולת להמשיך ולתפקד. האם גם הפעם זכותי לחודשי הסתגלות? (אני עובדת רשות מקומית)אודה על תשושבתכם . בברכה ובתודה.

    • חודשי הסתגלות- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 29/06/2009 07:04

      קצת קשה לענות על שאלתך בלי לדעת מהם ההסכמים החלים עלייך או איזה צו הרחבה חל עלייך. פרטי יותר על עבודתך ומקום עבודתך ואז נוכל לענות שתובה מלאה.

      • חודשי הסתגלות
        פנינית | 30/06/2009 07:44

        עבדתי עד סוף מאי 09 כמנהלת לשכת ראש מועצה במועצה מקומית.עבדתי כ- 18 שנה. כעבור 10 שנים יצאתי לפנסיה מוקדמת ,ואני זכאית ל- 22.5% אחוזים שאותם אני מקבלת מאז. כעבור שנתיים נתבקשתי לשוב למשרתי ואכן שבתי, ומאז חלפו כ- 6 שנים. חליתי בסרטן המעי הגס והייתי כשנה בחופשת מחלה בבית.שבתי לתפקידי בספטמר 08 ועבדתי עד מאי 09 ואז בקשתי לפרוש עקב חולשה והמלצת רופא תעסוקה.בענין הפיצויים נאמר לי שקרן מקפת היא הכתובת, ואני ממתינה בסבלנות להחלטת הקרן בעניני - גמלת נכות? אודה על תשובתך.