תשלום הוצאות נסיעה

  • שאלה שמציקה מאוד!!!!
    עידן | 27/06/2009 23:56

    אני צריך להגיע מחר מבאר שבע לאשדוד, לישיבת נציגי מכירות מכל אזור דרום. האם המעסיק שלי חייב לשלם עבור הנסיעה הזאת? שאלה נוספת האם הוא גם צלריך לשלם לנו על הזמן שאנו שורפים בנסיעות? תודה רבה!!!

    • תשלום הוצאות נסיעה
      עו"ד אורנה שמריהו | 28/06/2009 12:56

      במידה וההגעה לכנס הינה על דעת המעביד אשר הוא זה ששלח אותך לכנס, אזי מעסיקך חייב בתשלום נסיעות והן בתשלום שכר עבודה בגין אותו יום.