האם אתה שואל על פיצויי פיטורים?

  • מה אומר החוק לגבי שינוי משכורת משעתי לגלובלי
    דני | 16/06/2009 11:14

    בתקופת העסקתי עבדתי תקופה מסויימת על בסיס שעתי בחלקיות משרה ותקופה נוספת בתעריף גלובלי במשרה מלאה.  האם אני אמור לקבל ממוצע שעות עבודה של 12 חודשי עבודה שקדמו לשינוי מוכפל בתעריף אחרון לשעה או חישוב של חלקיות המשרה על פי חוזה ההעסקה מוכפל בשכר האחרון?

    • האם אתה שואל על פיצויי פיטורים?
      עו"ד רענן קריב | 16/06/2009 11:36

      אם כן, אזי אם התקופה האחרונה הייתה בשכר גלובלי השכר האחרון הוא השכר לחישוב, לפי שיעורי המשרה.

      • שיעורי משרה או ממוצע שעות?
        דני | 16/06/2009 12:05

        רענן תודה על תשובתך. אכן מדובר על פיצויי פיטורין. המעסיק החליט להתעלם מאחוזי המשרה ועשה חישוב של ממוצע השעות החודשיות בכל תקופת התשלום השעתי, האם זה חוקי או שמה על המעסיק לחשב זאת על פי החוזה ואחוזי המשרה המוגדרים החוזה?

        • שיעורי המשרה
          עו"ד רענן קריב | 16/06/2009 12:09

          כפי שכתבתי, שיעורי המשרה. אם שיור המשרה בתקופת עבודת השעות לא היה מלא, יש לקחת את השכר האחרון ולייחס אותו לשיעור המשרה הנכון.