דמי הבראה- דיני עבודה

  • זכאות לדמי הבראה
    טלי | 11/06/2009 10:02

    אני עובדת בחברה כבר מעבר לשלוש שנים (3.5), אצלנו מקבלים דמי הבראה בחודש אוגוסט וברצוני להתפטר ביולי האם עלי לחכות עד אוגוסט על מנת לקבל את דמי ההבראה או שמאחר ואני עובדת מעל לשוש שנים אני יכולה לקבל דמי הבראה יחד עם המשכורת האחרונה (עבור השנה הנוכחית)?

    • דמי הבראה- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 13/06/2009 12:29

      את יכולה להתפטר- תקבלי את דמי ההבהאה היחסיים..ואת יכולה לקבל אותם יחד עם המשכורת אחרונה