פיטורים- דיני עבודה

  • פיצויי פיטורין
    יעלי | 11/06/2009 09:50

    אני לקראת סיום שנתיים במקום עבודתי, בסיום השנתיים אני עוברת דירה להתנחלות, הממוקמת יותר מ40 ק"מ ממקום עבודתי. בחודש מאי שנה שעברה קיבלתי מכתב פיטורין שאומר שאני מפוטרת ושהדיון לגבי העסקתי מחדש יהיה בחודת אוגוסט . בפועל לא פוטרתי ועבדתי כרגיל כל החודשים ביוני יצאתי לחופשת לידה. כמה שאלות: 1. האם אני זכאית לפיצויי פיטורין? - ראיתי בחוק שאני צריכה גם להוכיח שאני גרה שם יותר מחצי שנה אז רק אחרי חצי שנה ההיה זכאית? 2.האם " הפיטורין בשנה שעברה היו חוקיים - הייתי בהריון ובנוסף האם זה יפגע בי באיזה שהיא צורה 3. לא קיבלתי דמי הבראה כלל לאורך השנתיים. האם אני זכאית? ( אני עו"ס שמועסקת ע"י עמותה וחצי מהמסקורת שלי מגיע לעמותה ע"י גורם ממשלתי

    • פיטורים- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 13/06/2009 12:28

      זיכוי בשל מעבר דירהוא רק אם את עוברת לישוב חקלאי או עירת יתוח שברשימה בחוק ואז עליך לגור ם חצי שנה לכל מקום אחר אינך זכאית. בפועל לא פוטרת והמשכת לעבוד כך שלא בור על מה מדובר אם הותק המשיך כרגיל ז אין כל בעיה ם זה. את זכאית לדמי הבראה.