הורדת שכר- דיני עבודה

  • בהמשך לשאלה על הורדת שכר לאישה בהריון מ- 31/05/200
    ויקי | 07/06/2009 11:47

    . תןך כמה זמן מאז הודעת מעסיק על הורדת שכר עלי לתת למעביד הודעה על כך שאינני מסכימה לתנאים חדשם?2. האם אני מחויבת בתקופת הודעה מוקדמת ?3. מה כולל הפיצוי שעל המעסיק לשלם?תודה מראש

    • הורדת שכר- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 07/06/2009 16:05

      1. תוך זמן סביר. חשוב לא לחכות עם זה על מנת שלא תהיה מקום לטענת קבלה בהתנהגות. 2. כן, שהוא הזמן שאת מקציבה למעסיק לתקן את ההפרה. אם לא תיקן אין צורך ליתן הודעה מוקדמת נוספת ואולם חשוב להבהיר למעביד שאם לא יתקן- תתפטרי. 3. פיצויי פיטורים ובמקרים מסוימים גם פיצויים על הפרת הסכם עבודה ופיצויים עונשיים.