עוד דבר

  • ימי חופש במינוס - ורק בגלל הבוס
    תומר | 27/05/2009 14:46

    שלום, אנחנו עובדים במשרד בת"א יש בחברה אצלנו מדיניות לפיה לא עובדים בחול המועד פסח ושבועות אמנם לכל אחד יש הקצבה של למעלה מ10-12 ימי חופש בשנה אבל נכון להיום לי לדוגמא יש כבר מינוס 10 ימי חופש בשל ימי חופש שלקחתי בעצמי + הימי חופש שהכריחו אותנו לקחת שזה הרוב הבוס החליט והוא מאיים כל הזמן שהוא יוריד לנו את הימים האלה הוא הוא יוריד לי 10 ימים אני אשאר בלי משכורת האם זה חוקי להוריד לנו מחר לדוגמא שוב מכריחים אותנו לשבת בבית ומורידים שוב חצי יום מה עושים? אנחנו עובדים 5 ימים בשבוע האם יש השלכה לגבי העבודה בערבי חג נשמח לקבל תשובתך תודה

    • עוד דבר
      תומר | 27/05/2009 14:48

      עוד אני רוצה לציין שעם כל החופשות בחול המועד + כל הערבי חג כגון שבועות,ראש השנה, כיפור, יום הזכרון וכד' יוצא שאני בכלל לא מקבל ימי חופש שזה אמור להיות מתי שאני צריך

    • ימי חופש- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 27/05/2009 21:09

      למעסיק מותר להחליט מתי תהיו בחופש ואם הוא הודיע לכם מראש שיש ימים בהם אתם בחופש אז עליכם לתכנן את ימי החופש שלכם בהתאם. אם מעבר לימים שהודעו לכם מראש הוא רוצהלהוציא אתכם לחופשים ואתם בימי מינוס אז עליכם להדגיש כי אתם לא מעוניינים בחופש ורוצים לבוא לעבוד ואז לא יוכל לנכות לכם ימים אלו. בכל מקרה, ימי חופש במינוס אין כזה מונח והוא זכאי להורידם מהשכר.