תשובה

  • הגדלת משרה
    ר55 | 25/05/2009 19:58

    אני עובדת 15 שנה לפי 7 שעות, אצלנו (חברה פרטית) נהוג לעבוד 8 שעות, לאחרונה המעביד ביקש ממני לעבוד 8 שעות, אני מסכימה שכן המשכורת תעודכן בהתאם לתוספת השעות. שאלתי היא לגבי הפיצויים האם אכן כשאפרוש ויגיעו לי הפיצויים אקבל פיצויים לפי משכורתי האחרונה לאורך כל השנים, (גם אלו שעבדתי בהם 7 שעות) ? בתודה מראש.

    • תשובה
      שיר ורד | 26/05/2009 09:38

      אם עובדתך עד כה נחשבה כעבודה במשרה מלאה (בעדר התיחסות לכך בחוזה, ניתן להווכח בכך במידה וקיבלת תנאים נלוים כמו דמי הבראה, צברית חופשה וכדומה לפי משרה מלאה) אז תהיי זכאית לפצויים לפי השכר האחרון. במידה ועובדתך עד כה נחשבת כמשרה חלקית אזי הפצויים יחושבו לכל תקופת עבודה בהתאם לחלקיות המשרה.

    • לא. כל תקופה לפי שיעור המשרה שלה.  לת
      עו"ד רענן קריב | 26/05/2009 10:29