הודע שאינך מסכים

  • קיצוץ שכר?מה הזכויות שלי
    איציק | 25/05/2009 18:09

    המעביד שלי ערך שיחה עם העובדים ואמר שבגלל המצב הוא צריך להוריד לכולם 10% מהשכר ומי שלא רוצה יכול ללכת הביתה. אני לא מוכן לקצץ בשכר שלי,האם מגיע לי שיפטרו אותי? או שאני צריך להתפטר ומהן זכויות עובד שלי?

    • הודע שאינך מסכים
      עו"ד רענן קריב | 26/05/2009 10:01

      הודע למעסיק שאינך מסכים. או שהוא יפטר אותך בזכויות מלאות (מותר לו), ואם המעסיק יעמוד על ההפחתה ולא יפטר אותך תהיה זכאי להתפטר עם זכאות לפיצויי פיטורים אחרי שתאפשר לו לחזור בו מההפחתה.