התפטרות בדין מפוטר- דיני עבודה

  • הרעת תנאים והתפטרות כדין מפוטר
    ט | 25/05/2009 15:52

    שלום החברה בה אני עובד עברה ל-4 ימי עבודה (מ-5 ימים - משרה מלאה) והוחתמנו על נייר שמאשר את הסכמתנו להרעת תנאים זו לחודשיים-שלושה בינתיים עברו כבר 4 חודשים. בחודש הבא ככל הנראה נחזור ל-5 ימי עבודה. אני סיכמתי עם הבוס שאני מסכים להרעת התנאים אך אם ארצה לעזוב הוא ייתן לי את כספי הפיצויים כדין מפוטר שאלתי היא, האם כעת כשהמצב חוזר לקדמותו וברצוני לעזוב, יש לי את הזכות לדרוש במהלך החודש הקרוב לעזוב ושיתייחסו אל פיטוריי כמפוטר (למרות שהרעת התנאים הסתיימה והמצב חזר לקדמותו.) אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

    • התפטרות בדין מפוטר- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 25/05/2009 16:00

      אם סיכמת עם המעסיק שבתקופת ההרעה תוכל להתפטר בדין מפוטר הרי שכעת לאחר סיום ההרעה (שבוצעה לזמן קצוב בהסכמתך!) לא תוכל להתפטר בדין מפוטר.

      • המשך הודעה
        ט | 25/05/2009 16:11

        סיכמתי עימו שתהיה לי חצי שנה להחליט שאני עוזב השאלה היא אם בעקבות החזרה לימי עבודה מלאים יש לו עילה לסרב להסכם בינינו

        • התפטרות בדין מפוטר- דיני עבודה
          עו"ד בן נתן שי | 25/05/2009 17:09

          אני מניח שהסיכום היה שכל עוד ההפחתה בתוקף יש לך עילה לעזוב. לאחר שההפחתה בוטלה, אין לך עילה לעזוב.