פיצויי פיטורים - לא גמול חופשה- כן

  • האם אני זכאית לפיצויי פיטורין?
    רחלה | 24/05/2009 15:47

    לאחר 5 חדשי עבודה פוטרתי עקב תהליכי התייעלות. האם מגיעים לי פיצויי פיטורין, או גמול חופשה?

    • פיצויי פיטורים - לא גמול חופשה- כן
      עו"ד בן נתן שי | 24/05/2009 17:18

      אינך בעל הותק המקנה זכאות לפיצויי פיטורים אבל לפדיון ימי חופשה אתה כן זכאי- חלק את מספר ימי העבודה שעבדת ב- 240 וכפול ב- 14 והנה לך מספר ימי החופשה להם אתה זכאי (ברוטו). זאת אלא אם כן אתה עובד במקום בו על פי הסכם קיבוצי או צו הרחבה מקנה לך זכאות ליותר ימי חופשה.

      • מה זה ימי חופשה ברוטו?
        רחלה | 25/05/2009 09:09

        מה פרוש ברוטו? איך לדעת כמה ימי חופשה זה באמת? תודה רבה