אי תשלום שכר- שיני עבודה

  • אאי תשלום שכר
    שירה דור | 24/05/2009 13:08

    שלום.. לפני כחמישה חודשים התחלתי לעבוד בעבודה בתחום הכושר (מכון כושר) אך בדיוק כשהתחלתי אז התחלפו הבעלים ויצא שלא קיבלתי את המשכורת של אותו חודש בלבד(ראוי לציין שמדובר רק בחודש הראשון בלבד, כיום המשכורת נכנסת בזמן כל חודש) דיברתי ואמרתי ושאלתי והייתי מאוד נחמדה וסבלנית אלא שעברו כבר 4 חודשים והסבלנות אזלה וכל הזמן אומרים לי שמטפלים בזה... מה עלי לעשות? דרך אגב שמעתי שכשלא משלמים משכורת בזמן אז נכול לעכשיו אמורים לשלם לי יותר מהסכום של המשכורת שהייתי אמורה לקבל... האם זה נכון?

    • אי תשלום שכר- שיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 24/05/2009 17:25

      א תשלום שכר מקנה זכאות לפיצויי הלנה. במקרה כפי שתואר יש לתבוע את המעסיק שלא שילם את השכר בבית הדין לעבודה ולדרוש פיצויי הלנה.