כן. ימי מחלה נחשבים כימי עבודה לכל דבר, כל זמן שיש ימי מחלה צבורים לעובד.

  • ימי מחלה-איך מחשבים?
    לילך | 19/05/2009 18:27

    חזרתי לעבודה ממחלה ארוכה (32 ימים) אני עובדת כבר 6 שנים באותו מקום. המנהל הסביר לי שלפי החוק אני "צוברת" ימי מחלה לפי הוותק של בעבודה. אבל הוא לא ידע לומר לי אם גם כשעכשיו שהייתי חולה וניצלתי את ימי המחלה שלי, צברתי ימי מחלה. הוא אמר לי שלדעתו לא כי לא הגעתי לעבודה וזה לא נחשב. האם גם בזמן שהייתי חולה נוספו לי ימי מחלה שאני יכולה לנצל בהמשך?

    • כן. ימי מחלה נחשבים כימי עבודה לכל דבר, כל זמן שיש ימי מחלה צבורים לעובד.  לת
      עו"ד רענן קריב | 20/05/2009 11:21