העבדות בוטלה

  • התפטרות
    יסמין | 19/05/2009 10:18

    שלום!! אני עובדת בחב' כבר כמעט 10 שנים, אני כרגע לומדת תחום אחר לגמרי ברצוני לעזוב גם מבחינת התחום וגם השכר מאוד נמוך. ביקשתי שיפטרו אותי והם כמובן לא מסכימים אבל אמרו שאני יכתוב מכתב על היתפטרותי וידונו אם לתת לי את הפיצויים או לא מה הכי נכון לעשות כדי לקבל את כל זכויותי לאחר 10 שנים. כמובן שהיום מאוד רע לי במקום העבודה השכר מאוד נמוך ולא מסכימים לעלות ואני מרגישה שמחיזיקים אותי בכוח לגמרי......

    • העבדות בוטלה
      עו"ד רענן קריב | 19/05/2009 10:51

      איש לא מחזיק אותך בכוח. את זכאית להתפטר מהעבודה. אינך מוותרת על זכויותייך כי אם תתפטרי מיוזמתך ומרצונך החופשי כדי לעבוד על פי נטיות ליבך - פיצויי פיטורים אינם חלק מזכויותייך. בהצלחה.