השאלה לא מובנת

  • שבת בלילה
    רוני | 18/05/2009 20:34

    שלום במידה ואני עובד בשבתות בלילה (החל מ22:00  ) האם התשלום הוא כשל יום עבודה רגיל? בנוסף לכך הבנתי שאם אני עובד ביום ראשון נכנס נושא של 36 שעות מנוחה רצופות ואז אם אני עובד בשעות אללו מגיע לי שעות נוספות גם על יום ראשון האם זה מדוייק?

    • השאלה לא מובנת
      עו"ד רענן קריב | 19/05/2009 10:16

      מוצאי שבת אינן שעות שבת. המנוחה השבועית בת 36 השעות מסתיימת עם יציאת השבת. יחד עם זאת, אלה שעות לילה. יום א' אינו חלק מהמנוחה השבועית אלא אם אתה נוצרי. ואז שבת אינה חלק מהמנוחה השבועית.