כן

  • חוק פנסיה החדש
    דליה | 14/05/2009 12:13

    האם חוק הפנסיה החדש שנכנס לתוקף משנת 2008 חל גם על עובד שכיר פנסיונר שמקבל פנסיה מהמוסד לביטוח לאומי ?

    • כן
      שיר ורד | 15/05/2009 00:01

      צו ההרחבה אומנם מתיר לעובד שגילו מעל לגיל 50 להפקיד את הכספים בקופת גמל, אך תיקון מספר 3 לתקנות קופות הגמל רוקן אפשרות זו מתוכן ומאלץ את העובד להעביר את הכספים מקופת הגמל לקרן פנסיה ואז אולי יוכל להוון אותם.