פיצויםי- דיני עבודה

  • פיצוי אי התראה מוקדמת לפיטורים
    מירב | 14/05/2009 08:29

    שלום, עבדתי במוקד טלפוני של בנק הפועלים תחת כוח אדם מנפאואר, בתום התשעה חודשים עמדו לקלוט אותי לבנק היינו באמצע התהליך והחליטו פתאום לפטר אותי בלי שום התראה מוקדמת. עבר חודש מאז ולא שילמו לי פיצויים וכשדיברתי עם הכוח אדם היא טענה שחודש לפני הפיטורים היתה לי שיחה עם ראש הצוות שלי שאמרה לי שאני צריכה להשתפר במכירות ושלחה לי מכתב התראה, לטענת מנפאואר אותו מכתב התראה נחשב התראה לפיטורים. כרגע לא מוכנים לשלם לי פיצויים מה לעשות בנידון??

    • פיצויםי- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 15/05/2009 08:13

      לכתוב להם מכתב רשמי שבו את מציינת כי מכיון שלא הודיעו לך באופן שאינו משתמע לשני פנים על פיטורייך ולא נתנו לך מכתב פיטורים והתחילו בתקופת ההודעה המוקדמת באם לא ישלמו לך בתוך 7 ימים את הפיצויים תפני לערכאות משפטיות.