לקרוא בעיתון אני יודע כמוך

  • פגיעה בדמי הבראה
    תומר | 13/05/2009 19:41

    האם החלטת הממשלה (במסגרת אישור התקציב הדו שנתי) להפחית בחצי את דמי ההבראה הינה על כל העובדים במשק, כולל אלו שבחוזה אישי ושבשוק הפרטי או שההחלטה חלה רק על עובדי מדינה הכפופים להסתדרות.

    • לקרוא בעיתון אני יודע כמוך
      עו"ד רענן קריב | 13/05/2009 19:49

      אין כרגע יותר ממה שכתוב בעיתון.

    • יש להמתין כחודש וחצי
      שיר ורד | 14/05/2009 01:13

      לאחר שחוק ההסדרים יעבור בכנסת, אפשר יהיה לדעת האם הסעיף הנ"ל נכלל בחקיקה ועל מי הוא מופעל.במידה וזה לא יועבר במסגרת חוק ההסדרים, קיימת אפשרות נוספת והיא ששר התמ"ת יוציא עדכון לצו ההרחבה לדמי ההבראה ואז הוא יחול על כל עובד שמקבל דמי הבראה לפי צו ההרחבה ,במקרה כזה  לא בטוח שהוא יחול גם על עובדים המקבלים דמי הבראה על פי הסכם אישי או קיבוצי.