הודעה מוקדמת

  • הודעה מוקדמת
    עידן | 10/05/2009 18:49

    עבדתי כ10 חודשים בחנות נעלים במשמרות לפעמים 5 ימים בשבוע ולפעמים רק 2 והיום מנהלת החנות אמרה לי שאני מפוטרת לאלתר. ברצוני לדעת האם חלה עליה חובה לתת לי הודעה מוקדמת על הפיטורין והאם מגיעים לי פיצויי פיטורין. תודה

    • הודעה מוקדמת
      עו"ד בן נתן שי | 10/05/2009 21:16

      את זכאית להודעה מוקדמת. אם עבדת על בסיס יומי או שעתי (ולא חודשי) תהיי זכאית ל- 10 ימי הודעה מוקדמת. אם עבדת על בסיס חודשי תהיי זכאית ל- 16 יום. יחד עם זאת לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים שכן לא עבדת שנה במקום העבודה.

      • הודעה מוקדמת 2
        עידן | 11/05/2009 12:34

        ראשית ארצה להודות על המענה המהיר לשאלתי הקודמת.בנוסף ברצוני לשאול מה הם הסנקציות לגבי העובדה שהמעביד לא נתן לי הודעה מוקדמת של 10 ימים??? נה אני בעצם יכולה לעשות עם זה?

        • לתבוע בבית הדין לעבודה  לת
          עו"ד בן נתן שי | 11/05/2009 17:36