השעיה כזו דינה כפיטורים

  • השעיה ללא הגבלת זמן
    טולי חתולי | 20/04/2009 15:28

    בעלי עובד במוקד מסויים והיום לאחר שקבעו כי התנהג לא כראוי עם לקוחה (מה שלא היה ולא נברא) הוחלט להשעותו ללא תשלום וללא הגבלת זמן. אנו הורים לשתי פעוטות וזקוקים למשכורתו!!! האם מותר להם לעשות דבר כזה????

    • השעיה כזו דינה כפיטורים
      עו"ד רענן קריב | 20/04/2009 17:42

      אסור להשעות בצורה כזו, זו הלנת שכר, ואם היא לא קצובה דינה כפיטורים לרבות כל הזכויות המגיעות למפוטר. ככל הנראה יש לבעלך עילה לבקש סעד זמני דחוף להחזרה לעבודה.

      • אז מה אתה אומר בעצם?
        טולי חתולי | 20/04/2009 19:23

        אז בעלי יכול לתבוע את מקום העבודה מחר בבית דין לעבודה? מנהל המשמרת התקשר אליו ואמר לו שהוא מושעה ללא תשלום עד להודעה חדשה. מה זה החוצפה הזו? מה אנחנו יכולים לעשות?....אשמח לעצתך. מה הכוונה במשפט "סעד דחוף"? מה זה אומר?......

        • הכוונה להגשת בקשה לסעד זמני דחוף בבית הדין לעבודה.
          עו"ד רענן קריב | 21/04/2009 08:49

          רצוי מאד לפנות לעורך דין מומחה לדיני עבודה.

          • שאלה נוספת....
            טולי חתולי | 21/04/2009 15:53

            מתי בעלי יכול לגשת ולתבוע אותם בבית הדין לעבודה?