התחייסות

  • התפטרות ממקום עבודה בעקבות יחס של המעביד.
    יהודית | 20/04/2009 00:39

    אני עובדת במקום עבודתי 4 שנים ושמונה חודשים. תפקידי הוא רכזת שיווק ומכירות המשכורת שלי בנויה על שכר לפי שעה שסוכם עם המעביד + בונוסים. לפניי שנה בערך אולי קצת פחות הכניסה המעסיקה שלי עוד שתיי עובדות חדשות ומאז הבונוסים שלי בעבודה ירדו כי מאגר לקוחות לפנייה לא גדל נשאר אותו הדבר ופתאם הוא מתחלק ל-3 אנשים ואז בכל חודש מאז כניסתם של העובדות אני לא מגיעה לבונוסים בכלל ועם העובדות החדשות סיכמה תנאיי בונוסים שונים משלי וכך יוצא שאני היחידה שניפגעה. וכל זאת בכדיי לגרום לי לעזוב מבלי שהיא תיתן לי פיצויים. ובנוסף לכל זאת נעשים שם דברים מצד הבוסית ומצד העובדות החדשות מעשים שלפעמים מביאים למצב שבאמת אני רוצה לקום וללכת אני ממש עובדת עצות זקוקה ליעוץ דחוף. אודה לכם על תשובה מהירה.

    • התחייסות
      עו"ד יוסי כהן בנימין | 20/04/2009 11:54

      יהודית שלום, מצב של הרעה בתנאים הגורר אחריו התפטרות, נחשב על פי החוק כפיטורים, ולכן קיימת הזכות לפיצויי פיטורים. כל מקרה נדון לגופו ולכן יש צורך בנתונים נוספים בכדי לבחון האם מצבך נחשב בגדר הרעה בתנאים. אשמח אם תשלחי לי נתונים נוספים למייל הרשום לעיל ואנסה לעזור לך. בברכה, יוסי כהן בנימין, עו"ד