המשך... בבקשה תעזרו לי מתחננת!!!

  • בבקשה זקוקה תשובה בהקדם !!
    אילנה | 17/04/2009 18:42

    אני עובדת כבר כמעט 4 שנים באותו מקום {במאי אחגוג4 שנים}. ילדתי ב 3/1/09 בעקרון אני חוזרת לעבודה ב19/4/09 השאלות שלי הם: 1} כמה זמן לאחר חופשת הלידה אני מוגנת מפיטורים??? 2}האם המקום העבודה שלי יכול "לשחק איתי משחקים" ולהעביר אותי למחלקה אחרת ??? 3}ושאלה במשך לשאלה 2 האם הם יכולים לשחק אתי בשעות העבודה ,הכוונה עד היום עבדתי מ8 וחצי בבוקר עד 5 האם הם יכולים לשנות לי את סדר היום שאני יתחיל לעבוד במשמרות כל משמרת 6 שעות,בוקר או ערב ??? 4}האם מותר לי לסרב על שינוי במחלקה או שבעצם אין לי מילה בנושא??? בבקשה כל השאלות חשובות לי מאוד ,ביום חמישי קיבלתי טלפון ממנהלת משאבי אנוש שביקשה ממני להגיע אליה למשרד ולא לעבודה {לפי השיחה הבנתי שמשהו רע הולך לקרות} ...אז בבקשה תענו לי על הכל. תודה וסליחה על האורך :-((((

    • המשך... בבקשה תעזרו לי מתחננת!!!
      אילנה | 19/04/2009 19:16

      היום הייתי בפגישה עם מנהלת כח אדם , היא אמרה לי שנעשה שינוי במחלקה בו עבדתי ואין מקום שם בישבילי ,היא הציעה לי לעבור למחלקה אחרת אבל כמשהו זמני כי הבחורה שעבדה שם יצאה גם היא לחופשת לידה והיא תחזור בעוד 3 חודשים בערך... האם מותר להם להפוך אותי "לסותמת חורים"??? אני עובדת 4 שנים במערכת הייתי במשרה קבועה ומסודרת האם ראוי שיתנו לי משרה מסודרת וקבועה אחרת ולא משהו זמני?? האם אני יכולה לעצור אותם? האם החוק עומד לצידי? כי בטוח שהבחורה תחזור אותי הם יפטרו!!!בבקשה עיזרו לי

    • חזרה מחל"ד- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 20/04/2009 21:58

      1) 60 יום + הודעה מוקדמת. 2) אסור לו לפגוע בכל דרך בתתנאי העסקתך ו/או סוג העבודה בה עבדת טרם החל"ד. 3) לא 4) כן- אם הדבר מהווה הרעה בתנאים ו/או שינוי משמעותי משהיה טרם החל"ד.