נסיעה מהבית לעבודה וחזרה אינה שעות עבודה. נסיעה לאתר עבודה אחר בעת העבודה נחשבת בשעות העבודה.

  • האם שעות נסיעה לעבודה נחשבות כשעות עבודה-דחוף.
    דוד | 07/04/2009 23:11

    שלום רב. אני עובד כשכיר בחברה, וחישוב השכר הוא לפי שעות (שכר מינימום לשעה). במסגרת עבודתי נשלחתי לעיר אחרת. אני מקבל שכר עבור מספר שעות העבודה שעבדתי בפועל באותה העיר. השאלה שלי היא האם אני צריך לקבל גם החזרי נסיעה ובעיקר - האם זמן הנסיעות הלוך וחזור נחשב לזמן עבודה, כך שניתן יהיה לחשב גם אותו כשעות עבודה? אודה מאוד לתשובתכם הדחופה. תודה רבה מראש וחג פסח שמח... דוד.

    • נסיעה מהבית לעבודה וחזרה אינה שעות עבודה. נסיעה לאתר עבודה אחר בעת העבודה נחשבת בשעות העבודה.  לת
      עו"ד רענן קריב | 08/04/2009 13:04

      • תודה רבה. חידוד לשאלה-בפנים
        דוד | 08/04/2009 14:52

        עבדתי באתר מסוים עד שעה 12:00. לאחר מכן יצאתי מאתר זה (רגלית, ולמעשה לא עבדתי עד 14:00). בשעה 14:00 יצאתי בנסיעה לאתר אחר. האם במקרה כזה יש לראות את הנסיעות לאתר השני וממנו כשעות עבודה? תודה רבה מראש וחג שמח, דוד

        • כן  לת
          עו"ד רענן קריב | 09/04/2009 20:56