מנוחה שבועית- דיני עבודה

  • יש לי פחות מ 36 שעות מנוחה שבועית האם ניתן לוותר ע
    איתי | 05/04/2009 23:09

    אני עובד בימי שישי עד 2 בצהריים ובשבת מ 10 בלילה. ככה שיוצא 32 שעות מנוחה שבועי. בגלל המצב והצורך לכסף אין לי שום בעיה עם הנושא, אך למעביד שלי יש והוא דורש ממני לבטל את אחד הימים בהם אני עובד. האם ניתן לחתום על מכתב וויתר בנושא, או שיש איזה חוק שמתיר זאת. במהלך השבוע אני עובד פחות מ 20 שעות תודה לעוזרים

    • מנוחה שבועית- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 06/04/2009 14:12

      לא ניתן לותר על כך וגם אם ויתרת זה לא חוקי מבחינת המעסיק אלא אם חל עליכם הסדר קיבוצי כלשהו שמאפשר זאת.

      • אני מחפש פתרון שכן אוכל לעבוד בצורה זו, האם יש?
        איתי | 06/04/2009 14:50

        כפי שאמרתי מאוד חשוב לי לעבוד כמה שיותר, האם יש איזה משהוא שאוכל לעשות כדי לאפשר את הדבר הזה, אשמח לדעת מה זה ההסכם הקיבוצי הזה.... תודה רבה לכם על העזרה וחג שמח!