חזרה מחופשת לידה לחברה בכינוס נכסים- דיני עבודה

  • כינוס קבוע
    אלמוני | 05/04/2009 19:59

    יש בחברת הכינוס עובדת שחזרה מחופשת לידה לאחר 3 חודשים ולאחר שבועים העבודה צריכה להיפסק עקב גמר הכינוס מה הדין לגבי פיטורים שאלה 2 עובדים שאמרו להם לא להגיע מיכוון שלא היתה עבודה ולאחר מס' ימים נמסרה הודעת פיטורים+ה. מוקדמת האם עלי לשלם את ההודעה מוקדמת? תודה וחג שמח

    • חזרה מחופשת לידה לחברה בכינוס נכסים- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 05/04/2009 20:27

      ההיתר לפטר את האישה שחוזרת מחופשת לידה לחברה בסיום כינוס נכסים זקוק לאישור מהממונה על חוק עבודת נשים כמו כל אישה בהיריון. לגבי ההודעה המוקדמת- באם לא ניתן לספק עבודה בפועל בתקופה ההודעה המוקדמת יש לשלם חלף הודעה מוקדמת.