איומי מעביד- דיני עבודה

  • זכויות
    בעילום שם | 02/04/2009 21:22

    הוקרתי בביטוח לאומי כתאונת עבודה. שלחתי מכתב התפטרות מעבודתי דרך מועצת פועלים, לאחר שדיברו עם המעביד שלי לא היה מוכן לדבר עם אף אחד ביקש לדבר רק איתי, לכן הכריחו אותי לדבר איתו למרות שפחדתי מהתגובות שלו החריפות לאחר שהמעביד טלפן אלי ודיברתי איתו איים עליי שאם אני לא אסכים לקבל רק 50 % מהפיצויים הוא ידאג שאני אהיה לכל החיים נתמכת ביטוח לאומי וגם ירדוף אותי כל החיים ואני לא יוכל לעבוד בשום מקום. השאלה שלי מה אני אמורה לעשות אכשיו ומה מגיע לי לקבל חוץ מפצויים ,

    • איומי מעביד- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 04/04/2009 22:31

      התנהגות מעבידך עולה לכדי איום של ממש. אין שום סיבה שתוותרי על זכויויתייך על אף שהמעביד מאיים עלייך. אם הוא לא ישלם לך את מלוא זכויותייך הגישי תביעה בבית הדין לעבודה. המלצתי היא שתפני לקבלת ייעוץ מקצועי פרטני אצל עו"ד. חג שמח!

    • תשובה
      שיר ורד | 04/04/2009 22:32

      יתכן וניתן להגיש כנגד המעסיק תלונה במשטרה על ניסיון סחיטה באיומים וזאת במידה וניתן לפרש את דבריו שהוא התכוון לפגוע בך פיזית כדי שלא תוכלי לעבוד לעולם.מעבר לכך יש להגיש כנגדו תביעה לפצויי פיטורים מלאים וזאת במידה ואכן לפי האישורים הרפואיים שבידך אינך יכולה לעבוד כלל במקום זה.