דיני עבודה - זכויות שונות

  • פיצויי פיטורים ועוד
    וסילי | 31/03/2009 18:07

    שלום, אני עובד מזה כ3 שנים בחברת מזון אמריקאית בארץ כשליח. אני עובד במשמרות בוקר/ערב לפי לו"ז הנקבע בתחילת השבוע. חוששני שאני לא מקבל את כל התנאים המגיעים לי על פי חוק, ורציתי לברר האם ניתן לעשות משהו בנידון. אינני מקבל דמי הבראה, ימי חופשה לא נצברים, מסיים בשעות מאוחרות של הלילה (כשאין אוטובוס) אך לא מקבל דמי נסיעה חזור למונית (גם בשישי שבת כאשר אין תחבורה ציבורית). בנוסף, האם מגיע לי תוספת שכר על עבודה בשעות מאוחרות (משמרת ערב - 18:00-02:00 )? אם אתפטר מתפקידי מסיבות אלה, האם אוכל לדרוש פיצויי פיטורים? האם ישנם דברים נוספים שעלי לתת את הדעת עליהם? בברכה, וסילי.

    • דיני עבודה - זכויות שונות
      עו"ד רענן קריב | 31/03/2009 18:17

      נשמע שייתכן שיש הפרה נרחבת של זכויותיך. מומלץ שתפנה לייעוץ או בקו לעובד, או בשי"ל, או בהסתדרות, או אצל עורך דין המתמחה בדיני עבודה. שם גם ידריכו אותך איך לנהוג.