התפטרות עקב הרעת תנאים מהותית- דיני עבודה

  • זכויות לפיצוי פיטורין
    ויקטוריה | 30/03/2009 13:56

    אני עובדת במקום עבודה 8 שנים במשכורת גלובלית ותנאים סוציאליים מלאים. לאחרונה המעסיק החליט על נהלים חדשים שכוללים בין היתר כי כל יציאה מהמשרד מחייבת הודעה טלפונית וקבלת אישור על כך , הערות על סגנון הלבוש ומראה באופן כללי , אי תשלום של שעות נוספות למרות בקשתו לעזור לעסק ולהישאר בעבודה מעבר לשעות שנקבעו ועוד , קיזוז שעות העדרות למרות שיש שעות נוספות שלא משולמות. מה הן הזכויות העומדות לפני במקרה של התפטרות בהתייחס לפיצויים מאחר ומדובר בלא מעט ?

    • התפטרות עקב הרעת תנאים מהותית- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 30/03/2009 17:30

      אישורי יציאה מהעבודה במהלך שעות העבודה, הנהגת קוד לבוש וביטול שעות נוספות אינן הרעה מוחשית בתנאי העבודה. עובד אינו זכאי אוטומטית לשעות נוספות והדבר מצוי בשיקול דעתו של המעביד. קיזוז שעות היעדרות- אם העבודה היא בשכר חודשי לפי היקף משרה על הצדדים לשמור על תשלום עבור העבודה בפועל.