פיצויי פיטורין- דיני עבודה

  • פיצויי פיטורין
    שייקה | 30/03/2009 00:27

    שלום לאחרונה פוטרתי מעבודתי בחברת הייטק. במקום עבודתי נאמר בחוזה שהשכר מורכב משכר יסוד שהוא 70% מהמשכורת, והשאר (30%) הוא תוספת עבור בגוד שעות נוספות וכו' כמו כן נאמר במפורש שפיצויי פיטורין יחושבו רק משכר היסוד של 70%. האם עלי להסיק מכך שפיצויי הפיטורין יורכבו מחשוב של 70 % בלבד ממשכורתי? תודה רבה!

    • פיצויי פיטורין- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 30/03/2009 18:14

      קשה לענות על שאלה זו בלי לראות את תלושי השכר ואת הסכם העבודה. אנא פנה למערכת.