חוזה עבודה

  • חוזה עבודה עם התחייבות.
    דוד | 27/03/2009 12:26

    אני עובד בחברה כבר שנתיים, הבוס שלי רצה לשלוח אותי לקורסים שהחברה צריכה, ובתמורה אני אתחייב לעבוד שם שנתיים מיום סיום הקורסים ובנוסף הוא התחייב לי להעלאה משמעותית במשכורת החל מתאריך מסויים. ובאמת בנתיים הכל יפה והתחלתי לקבל את המשכורת החדשה, אלא שאני מעוניין לדעת האם נניח בעוד חצי שנה הוא יוכל להוריד לי במשכורת ולהציב לי חוזה חדש ואם איני מעוניין, לפטר אותי? או שמא מכיוון שאני מחוייב לו לשנתיים, אז גם הוא מחוייב לי באותה מידה לשנתיים האלה לא להפר את החוזה? תודה

    • חוזה עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 28/03/2009 21:25

      כל עוד יש חוזה לאף אחד מהצדדים אסור להפר אותו ולפגוע בו ושניהם צריכים לפעול בהתאם לו.