דינה של היעדרות עקב טיפולי פוריות כדין היעדרות עקב מחלה, לכל דבר.

  • טיפולי פוריות
    יוסי | 25/03/2009 16:34

    אני ואשתי מטופלים בטיפולי הפרייה, הודעתי למעביד על טיפולים אלו. נעדרתי מהעבודה יום אחד החודש עקב טיפול הפרייה בבית חולים האם אני זכאי לשכר מלא החודש או מקזזים לי יום מחלה על פי דין ( שעל יום מחלה ראשון לא משלמים דבר).

    • דינה של היעדרות עקב טיפולי פוריות כדין היעדרות עקב מחלה, לכל דבר.  לת
      עו"ד רענן קריב | 25/03/2009 16:51