ועוד משהו חשוב: היא זלזלה בי גם מבחינה משפטית.

  • שלום.יש מחרתיים דיון ואני מאוד לחוצה בנוגע לשופטת
    גלי | 23/03/2009 17:28

    שלוםרב. שואלת שוב. מחרתיים יש לי דיון שלישי אצל שופטת (אשר שפטה בדיון קודם) בין היתר לצורך הוכחות לגבי תקופת עבודה שלא ניתנו בה תלושי-שכר ומכתב פיטורין (אני התובעת וללא ייצוג) השופטת התייחסה אלי בצורה בלתי בסבלת: נזפה בי מתחילת הדיון ועד סופו, סתמה לי את הפה, ואף לעגה לי. אני עדיין מתלבטת (יש לי עוד יומיים) אם כדאי לי לבקש פסילת שופט. נאמר לי ע''י עו''ד שהיה במקום (במזכירות) שהסיכוי לקבל שופט/ת אחר/ת מאוד קלוש ובכל מקרה השופטת תראה את הבקשה ולכן היא עלולה להחמיר את התנהגותה (זה מה שאותו עו''ד טען) לאור נסיונכם האם היא באמת עלולה להחמיר או אולי להפך. תודה רבה לכם

    • ועוד משהו חשוב: היא זלזלה בי גם מבחינה משפטית.
      גלי | 23/03/2009 19:39

      זלזלה בהוכחות היחידות שהצלחתי להראות לה: אישורים מהבנק שלי על הפקדות צ'קים של המעביד.. בסוף התברר לי שהיא בכלל שמה אותם בתיק ואפילו לא שאלה אותי אם יש לי העתקים.. (כולל מכתב פיטורים שהעתק שלו כבר היה בתיק) מרוב לחץ לא שמתי לב..(השקעתי בזה המון עבודה של הצלבות וכו') בכל מקרה אחרי פסק-הדין אתלונן עליה קשות..

      • היא טענה שהאישורים האלה הם לא הוכחות בשבילה..  לת
        גלי | 23/03/2009 19:49

    • פסילת שופט- דיני עבודה
      עו"ד לילך אקרמן | 23/03/2009 19:51

      בשביל לפסול שופט צריכות להיות סיבות מאוד חמורות כמו קרבה ו/או חשש למשוא פנים וכו' זה שאת חושבת שהיא זלזלה בך זו לא סיבה וסביר להניח שהיא לא תפסול את עצמה.

      • ברור שזה רק בעיני כי רק אני הייתי שם חוץ מהקלדנית
        גלי | 23/03/2009 20:22

        (ועוד שניים שנוכחו שם מטעם בימ''ש - מותב - והם בוודאי לא יסכימו איתי כי הם יפחדו על מקום עבודתם) אחרת לא הייתי נכנסת לכאן.. חוץ מזה ציינתי שהיא גם זלזלה בי מבחינה משפטית שזה דבר חמור מאוד בעיני.. אני שואלת שוב: האם כדאי לי לפסול אותה..

        • לעג וזלזול זה לא משוא פנים? לעג על הוכחות מהבנק
          גלי | 23/03/2009 21:04

          ולעג על דברים אחרים זה לא משוא פנים? אז מה זה אם כן משוא פנים.. נזיפות וסתימת פה זה לא גסות-רוח? האם כל אלה לא סיבות מוצדקות לפסילת שופט? מהן אם כן סיבות חמורות..

          • ואני גם תובעת עגמת-נפש בגין השפלות קשות בעבודה
            גלי | 23/03/2009 21:08

            והשופטת עצמה השפילה אותי.. ממש צחוק הגורל..

            • סליחה על כל הההודעות. רוצה רק לדעת אם כדאי לי
              גלי | 23/03/2009 21:21

              לבקש פסילה..אולי היא לא תפסול את עצמה אלא תנסה לרכך את עצמה.. בבקשה תענו לי כי הדיון מחרתיים.. תודה