אי תשלום פיצויי פיטורים כתוצאה מתביעת נזיקין נגדית- דיני עבודה

  • מעסיקה לא רוצה לשלם פיצויי פיטורין
    איילה | 22/03/2009 15:53

    בתאריך 1.2.2009 הגשתי מכתב התפטרות ,בתחילת החודש השלישי של חופשת הלידה שלי , עבדתי במקום העבודה שנתיים וחצי, המעסיקה אומרת שהיא לא תשלם לי את פיצויי הפיטורים,זאת בגלל תביעת נזיקין , שלטענתה היא תובעת אותי,עבור נזק שגרמתי לרכב שלה לפני כחצי שנה,מבלי לתת לי פרטים כגון: מי האשם ,גובה הנזק ,התערבות ביטוחית ,חשוב לציין כי לא הוחלט ועדיין לא ברור האם עלי לשאת בנזק התאונה. האם יש לה בסיס חוקי להחליט לא לשלם לי פיצויי פיטורים מהסיבה הנ"ל, האם היא יכולה לקזז לי מכספי הפיטורים את דמי הנזק הביטוחי? בבקשה עזרו לי בנבכי החוקים המפותלים,הכסף חשוב מאוד לי ולמשפחתי

    • אי תשלום פיצויי פיטורים כתוצאה מתביעת נזיקין נגדית- דיני עבודה
      עו"ד בן נתן שי | 22/03/2009 17:33

      מעסיקתך אינה רשאית לקזז את מסכום הפיצויים שלך את תביעתה כל עוד זו לא קיבלה תוקף של פסק דין.