לא ניתן לענות על שאלתך ללא פרטים נוספים

  • לא קיבלתי הודעה מוקדמת
    איציק | 18/03/2009 15:32

    שלום ברצוני לשאול..פוטרתי מעבודתי אחרי שנה וחודשים המשכורת שלי היתה יחסית גבוה בין 4 אלף ל-5 אלף בינואר קיבלתי הודעה טלפונית מחברת "תגבור" שעלי לעזוב במיידי את הבניין שבו עבדתי כי אני מעבר ל-9 חודשים וגם פיטרו אותי אז אי אפשר להעסיק אותי יותר אז בינואר כיביכול עבדתי 9 ימים חודש אחרי קיבלתי דמי הבראה וחופשה ועל השעות שעבדתי יצא 2400 אחרי חודש של ויכוחים עם המנהל של תגבור קיבלתי פיצויים באותו הסכום של המשכורת שבו עבדתי 9 ימים ובו קיבלתי את החופשה וההבראה 2400 פיצויים. אמרתי לו שזה לא בסדר וגם לא שילם לי על חודש פדיון הודעה מוקדמת הוא לא רוצה לשלם לי הודעה מוקדמת וטוען שבטלפון לפטר מהיום להיום זה חוקי "ולא תופס"כלשונו. ואגב הוא עדיין לא הביא לי מכתב פיטורים אני חודשים אחרי שהוא פיטר אותי . מה עלי לעשות? האם בית דין לעבודה יכול לעזור לי? אשמח מאוד עם תענו לי..תודה!!

    • לא ניתן לענות על שאלתך ללא פרטים נוספים
      עו"ד בן נתן שי | 18/03/2009 16:45

      עקרונית לא ניתן לפטר ללא הודעה מוקדמת או תשלום חלף הודעה מוקדמת. אתה זכאי למכתב פיטורים. בית הדין לעבודה הוא המקום להגיש את תביעתך.