ניהול משפט

  • החלפת עו"ד והארכת זמנים
    אביב | 16/03/2009 23:21

    שלום רב, לפני מספר חודשים פוטרתי ממקום עבודתי ולא קיבלתי פיצויי פיטורין, בעקבות פנייתי להסתדרות מינו לי עו"ד שייצג אותי בתביעתי. לאחר שהגיש את התביעה נודע לי כי מגיע לי פיצויים נוספים עבור זכויות סוציאליות וכל מיני דברים אחרים אבל העו"ד שלי לא תבע אותם. עכשיו המעסיק שלי הגיש כתב הגנה מלא בשקרים וגם הגיש תביעה שקרית כנגדי. לא נראה לי שהעו"ד שלי עושה את העבודה ולכן אני רוצה לקחת עו"ד אחר באופן פרטי. הבעיה שבתביעה שקיבלתי כתוב שאני חייב להגיש הגנה תוך 15 יום (נשארו לי עוד 10 ימים). אמרו לי שבשלב כזה, מותר לי לעבור עו"ד רק אם בית המשפט לעבודה יגדיל את הזמנים, כי אחרת לעו"ד החדש לא יהיה זמן להבין את התביעה. וגם שבגלל שהמעסיק כבר התגונן, אני לא יכול להוסיף דברים חדשים (זכויות סוציאליות). האם מותר לי להחליף עו"ד? האם ניתן לקבל הארכת זמנים? האם ניתן להוסיף לתביעה דברים שהעו"ד הראשון לא דרש? אודה מאוד על תשובה מהירה כי לא נשארו לי עוד הרבה ימים.

    • ניהול משפט
      עו"ד רענן קריב | 17/03/2009 09:39

      אלה שאלות של ניהול משפט. אם אינך מרוצה מעורך הדין הנוכחי שכור לך עורך דין אחר, הבהר לו את המצב ותן לו לעשות את מלאכתו. הוא כבר ידאג לקבל את הארכות המתאימות.