יום בחירות- דיני עבודה

  • שכר בחודש שחל בו יום בחירות
    עירית | 11/03/2009 21:20

    מעסיקי מחשב את פבר' 90 כאילו היו בו 91 ימי עבודה ולא 02, בשל יום הבחירות שלטענתו הוא שבתון בשונה מחג.את יום הבחירות הוא המיר ביום חופש נוסף לזכותי וסירב לשלם עבורו במשכ' פבר'. מכיוון שצברתי שעות נוספות רבות בחודש זה, יוצא שכשאנצל את יום החופש אפסיד את ה-52% תוספת בגין שעות נוספות שהייתי מקבלת לו שילמן במשכ' פבר'. האם המעסיק צודק בחישובו והתייחסותו?

    • יום בחירות- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 14/03/2009 18:14

      לא ברור מה עשה המעסיק אם הוא המיר ביום חופש אז הוא מחוייב לשלם עליו כעל יום חופש אבל בכל מקרה, זהו יום שבתון ןוהוא אינו נכנס למכסה הרגילה ויש לשלם עליו רגיל.