פנה לייעוץ משפטי עם כל החומר. אל תפעל בבית הדין על סמך שאלה בפורום.

  • קרן פנסיה
    דוד | 10/03/2009 10:17

    הגשתי תביעה כנגד מעביד על אי הפרשות קרן פנסיה כעת פנו אלי מטעם החברה וטענו כי כבר הוגשה תביעה בשמי על ידי חברת הביטוח ועלי למחוק את התביעה האם זה נכון?

    • פנה לייעוץ משפטי עם כל החומר. אל תפעל בבית הדין על סמך שאלה בפורום.  לת
      עו"ד רענן קריב | 10/03/2009 10:34

      • תגובה
        דוד | 10/03/2009 11:56

        תודה אך ברצוני רק לדעת אם חברת הביטוח צריכה להודיע לי על קבלת פסק דין כנגד מעסיק ?

        • אין חובה חוקית לעשת זאת.  לת
          שיר ורד | 10/03/2009 22:25

    • אל תמהר לבטל
      שיר ורד | 10/03/2009 14:19

      פנה למעסיק ו/או לחברת הביטוח לקבל את פרטי התביעה וכתב ההגנה שהגיש המעסיק ותראי האם בכלל תביעת הקרן מכסה את התביעה שלך, ברר מול חברת הביטח את האפשרות לצרופך כתובע לתביעה שלהם וזאת כדי שלא יווצר מצב שחברת הביטוח תגיע לפשרה על חשבונך וזכויותיך יפגעו.

      • לשיר
        דוד | 10/03/2009 14:23

        בדקתי לטענתם יש להם כבר פס"ד ותיק הוצל"פ פתוח האם ניתן לעשות משהו להבטיח את זכויותי במקרה זה? ושוב האם הם היו אמורים לידע אותי על ההליכים?תודה מראש.

        • תשובה
          שיר ורד | 10/03/2009 15:52

          אם זה המצב תנסה להשיג את פסק הדין ולראות האם לאחר פסק הדין יש לךעדיין  עילת תביעה . אם מדובר בסכום גדול, רצוי שתשיג את פסק הדין ותיגש איתו ועם כתב התביעה שלך לעורך דין שיבדוק את האפשרויות הפתוחות לפניך.