התמחות- דיני עבודה

  • סיום תקופת התמחות במשפטים - מה דינה?
    לירון | 05/03/2009 16:00

    שלום, סיום תקופת התמחות במשפטים - מה דינה לעניין המוסד לביטוח לאומי - האם סיום התמחות דינה כדין התפטרות או כדין פיטורין? תודה לכם!

    • התמחות- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 07/03/2009 23:03

      לעניין ביטוח לאומי מדובר בפיטורים שכן זהו סיום תקופה קצובה אך זה רק לעניין ביטוח לאומי לא זכאים לפיצויי פיטורים וכו'.

      • תודה רבה לך. שאלה להברה
        לירון | 08/03/2009 08:59

        תודה על תגובתך. ניסיתי לראות מה האסמכתה החוקית לענין הזה ולא הצלחתי. יש כורכי דין שאומרים שמדובר דווקא בהתפטרות (לעניין ביטוח לאומי). אודה על הסיוע - מה האסמכתה לכך שסיום התמחות דינה כפיטורין לעניין הביטוח הלאומי. תודה

    • פני לפורום ביטוח לאומי  לת
      שיר ורד | 07/03/2009 23:23