השאלה לא ברורה

  • חוזה העסק ה
    לימור | 02/03/2009 14:19

    שלום רב אני עובדת מהבית בתחום טלמרקטינג בסיס 2500שח +עמלות על 4 שעוות עבודה,לצערי הרב בבית יש הפרעות לא תמי דאני עושה 4 שעות,המעסיקה שלי מודעת למינוסים הנכדות שלי גרות איתי בדירה,יש לי ילדה בכיתה א,ויש הפרעות של יום יום,בסוף החודש שמגיעה זמן השכר הבוסית מוציאה פירוט שיחות יושבת איתי על הדקות,תוצאות העבודה שלי בסגירת העיסקאות הם של 8 שעות עבודה,יש לי חברות שעוסקות באותו התחום עובדות 8 שעות וסוגרות 15 או 20 עיסקאות אני סוגרת 30 כל חודש,ועדין יש טענותת. אני מביאה וחושפת את החברה למוסדות ענקים וכאן גם ישלי בעיה כי כשזה מוסדי סתם דוגמא בשעה אני סוגרת 20 עיסקאות בעבודה של שעה וגם כאן כואב שאני עושה כסף בקצת זמן,אמרתי לבוסית שלי למה לא להסתכל על התוצאה הסופית של סוף החודש?אז היא עונה שהיא מרגישה פרירית משום שהיא משלמת בסיס על 4 שעות של שיחות יוצאות. מה עלי לעשות היא מצליחה להוריד לי את האויר כל חודש איפה החשמל שלי בבית,המזגן הקפה והארוחת בוקר,והשכירות על זה אין לה הוצאות כשאני בבית גם לי יש הוצאות.חשבתי לבנות הסכם עבודה חדש איתה שהבסיס הוא התכלס תוצאה סוף חודש. מה תוכל ליעץ לי איתה? ואיך אבנה חוזה העסקה חדש? תודה

    • השאלה לא ברורה
      שיר ורד | 02/03/2009 20:24

      האם הבעיה היא שאת עובדת יותרשעות מהמוסכם ביניכם או פחות. היכן הקיפוח בשכרך? האם את נחשבת כשכירה או כעצמאית? האם בחוזה הקיים היתה התיחסות להחזר הוצאות בעבודה מהבית? האם יש לך את האפשרות לעבוד ממקום העבודה במקום מהבית?

      • חוזה העסקה
        לימור | 02/03/2009 20:51

        הבעיה היא שבבית יוצאלי לעבוד פחות שעות,אך התוצאות בסוף החודש מצוינות,הטענה היא שאני אמורה לעבוד 4 שעות ועובדת 3 שעות. אני עובדת כשכירה בסיס+עמלות חברות שלי בחוץ עובדות באותו תחום ואותו מוצר שמונה שעות עבודה סוגרות עיסקאות 20 בחודש אני עובדת מהבית 3 שעות כמעט וסוגרת בין ל- 40 והבוסית שלי לא מרוצה היא רוצה 4 שעות עבודה מלאות,אני אומרת לה תסתכלי על התוצאה החודשית שהיא נהדרת.אני רוצ הלעשות איתה חוזה העסקה חדש שבו הבסיס לא יהיה על בסיס תשלום שעות אלא על בסיס של תוצאות איך לעשות זאת????. האם אני יכולה לדרוש החזר הוצאות הקו טלפון שלה והיא משלמת אותו יש הוצאות מלבד הטלפון שניתן להוסיף? אין קיפוח בשכר אך כל חודש היא מוציאה פירוט ומתמקחת על כמה שעות עבודתי,ושיכולתי יותר היא מעייפת אותי נפשית ומורידה לי את האויר צריכה יעוץ כיצד להמשיך קדימה איתה תודה