הודעה מוקדמת וימי חופש- דיני עבודה

  • ימי חופשה לא מנוצלים
    קובי | 01/03/2009 08:42

    שלום, פוטרתי מהעבודה , סוכם עם המעביד שבמהלך ההודעה המוקדמת אני לא אהיה בעבודה. נותרו לי מס' ימי חופש לא מנוצלים , האם המעביד יכול לקחת לי את ימי החופש ו"לנצלם" כחלק מימי ההודעה המוקדמת ?

    • הודעה מוקדמת וימי חופש- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 01/03/2009 15:30

      באשר ל14 ימים האחרונה של ההודעה המוקדמת- אסור. באשר למחצית הראשונה אין חד משמעיות בפסיקה ומכל מקום, באם לא נאמר לך כך מפורש ואין זה בהסכמתך אז לרוב לא ניתן