הרעת תנאים- דיני עבודה

  • הרעת תנאי שכר
    גולש | 26/02/2009 20:17

    שלום ,אני עובד כשכיר בחברה 5 חודשים,בתפקיד מכירות שטח. לפני כמה ימים היתה לי שיחה עם הבוס שלי והא החליט לעשות שינויים בחברה,כתוצאה מזה תפקידי בחברה הפך למכירות טלמרקטינג ופגע משמעותית בשכר שלי,יותר מחצי השכר שקיבלתי עד כה. פרט חשוב:אין לי חוזה עבודה . האם אני יכול לקבל פיצויים עקב שינוי זה ?גם במקרה ואני עובד בחברה זו פחות משנה ? אשמח להיתייחסותכם,

    • הרעת תנאים- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 27/02/2009 16:59

      מכיון שאינך זכאי לפיצויי פיטורין בכל מקרה- אינך זכאי להם אף אם תתפטר בדין מפוטר בשל הרעת תנאים- הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לפנות לביה"ד ע"מ שיורה שלא לפגוע בשכרך- הליך לא פשוט.