כתבה ספציפית

  • סגירת חברה.וקבלת פיצויים.עזרה דחופה בבקשה.
    yevgeny | 26/02/2009 16:36

    שלום.אני עובד כשכיר בחברה כמעט 9 שנים.היום דיברתי עם הבעלים והוא החליט שהוא סוגר את החברה שהייתה תחת שם מסויים(חברה בע"מ)בגלל חובות כספיים ופותח עוסק מורשה על שמו וממשיך לעסוק באותו תחום ובאותו המקום.מובן הוא גם הציע לי להישאר ולהמשיך לעבוד "בחברה החדשה כביכול".השאלה שלי היא כזאת אם הוא סוגר את החברה האם אני זכאי לפיצויים לפי החוק?אם נניח ואני לא מעוניין להיות מועסק בחברה החדשה וגם אם אני נניח כן מעוניין להמשיך.איך אני אמור להיתנהל במצב כזה? בתודה מראש.

    • כתבה ספציפית
      moshik10 | 27/02/2009 00:32

      יש בעיתון ידיעות של יום שלישי בטור המשפטי שאלות ותשובות בדיוק את השאלה הזו עם תשובה...בגדול אם לא תמצא את העיתון נאמר שם שבעקבות פסיקה חדשה ובהנחה שהמעביד מציע לך המשך עבודה וללא פגיעה בתנאים (כמו שנראה במקרה שלך) לא תוכל להתפטר כדין מפוטר , פסיקה זו שנתה את אשר היה נהוג עד כה , כל זה מסוייג אם תוכל בכל זאת להוכיח הרעה ממשית עקב חילופי המעביד..מקווה שעזרתי מעט