סיום יחסי עובד מעביד- דיני עבדוה

  • דמי פגיעה וסיום יחסי עובד מעביד
    גלעד | 26/02/2009 10:14

    עובד תובע ממני פיצויי פיטורין. מתברר שהבחור, לאחר שעה תאונת דרכים ישב בבית 4 חדשים, אך המוסד הכיר לו רק בשלושה לצורך דמי פגיעה / דמי מחלה. האם אני יכול לומר שיחסי עובד מעביד הסתיימו לאור זה שלא חזר לעבודה, ולראות אותו כמי שהתפטר ברגע שלא חזר לעבודה ?

    • סיום יחסי עובד מעביד- דיני עבדוה
      עו"ד אקרמן לילך | 27/02/2009 16:34

      זה לא נושא כ"כ פשוט שאפשר לענות עליו ע"ג הפורום. אם היו לו אישורים רפואיים ובזמן אמת הוא הציג לך אישורים זה בעייתי, אם סתם הוא לא הגיע לעבודה אז באופן כללי ניתן אך יש לבדוק זאת היטב לא ברור לי מה הסיבה שהוא דורש פיצויי פיטורים.