הלנת שכר- דיני עבודה

  • הלנת שכר
    נורית | 12/02/2009 21:08

    שלום, אני עובדת מעל שנה במקום עבודה קבוע שמשלם לי משכורת בכל 10 בחודש (למרות שעל הצ'ק נרשם 9 בחודש...). רק היום, 12 בחודש, נודע לנו, עובדי החברה, כי בשל קשיים כלכליים יקבלו כל העובדים רק 50% ממשכורתם וללא תלוש (צ'ק בלבד). את יתרת הכסף - כך הובטח לנו בעל פה - נקבל עד סוף החודש. המעסיק לא מוכן להתחייב בכתב שנקבל את יתרת המשכורת עד סוף החודש. מה ניתן לעשות כדי לקבל את המגיע לנו (משכורת מלאה + תלוש + פיצויי הלנת שכר) מבלי להסתכן בפיטורין?

    • הלנת שכר- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 15/02/2009 14:33

      הדבר היחידי שאתם יכולים לעשות הוא להגיש תביעה לביה"ד לעבודה, אסור לפטר אותכם בגלל הגשת התביעה